Yarın Açık Cezaevine teslim oluyorum detayları çıktığımda paylaşacam
-
- Site Üyesi
Yarın Açık Cezaevine teslim oluyorum detayları çıktığımda paylaşacam
Yarın açıkcezaevine yani pazartesi sabah kendim teslim olacağım detayları çıktığım zaman sizlerle paylaşacağım herkese kolay gelsin
- hemserthemfunny
- Kıdemli * Üye
Re: Yarın Açık Cezaevine teslim oluyorum detayları çıktığımda paylaşacam
beklemedeyiz geçmiş olsun .
Sokakta iki grup tetiktedir,polisler ve suçlular. Geri kalan herkes ya gezmeye ya da alışverişe gidiyordur.
-
- Kıdemli ***** Üye
Bence en doğru kararı verdiniz. Polis zoruyla olmasından daha iyi en azından. Sabah bende GBT çıktıysa teslim olucam. Kapalı olucak malesef benimki. Bol şanslar.
-
- Site Üyesi
Yarın teslim olacağım peki bu müddetname ben teslim olmadan cezaevine gelmişmidir hazır olurmu yoksa cezaevinde denetimli serbestlik formu doldurulduktan sonramı müddetname gelecek?
-
- Kıdemli * Üye
Geçmiş olsun. Deneyimini aktarırsın bizlere artık
-
- Site Üyesi
Arkadaş belliki daha çıkamadı hapisten hapistede internete girip yazışma yapamayacağına göre pandemi döneminde cezaevi bahçesinde 1-2 saat bekletip gönderiyorlar efsanesi tarihe karıştı :))
-
- Kıdemli ** Üye
Kardeşim o aldığı cezaya bağlı eğer 3 yılın üstünde bir ceza almış ise 2 yada 3 gün kalabilir. Ama 3 yılın altı ise sabah girer akşama çıkar
-
- Kıdemli ** Üye
Bilindiği üzere 3yıl ve üstü cezaların kapalıda 1 ay yatma zorunluluğu olduğu için öyle hemen sabah gir akşam çık faslı olamaz. Ama pandemiden dolayı 1 ay yatırmayacaklarına göre yarın çıkar
-
- Kıdemli ** Üye
Dayıya ne oldu müebbet felanmı yedı gelecem dedi ve gelmedi :)
-
- Site Üyesi
Selamlar arkadaşlar bir saat önce çıktım öncelikle girdi çıktı dedikleri muhabbet öyle girip birgünde çıkamıyorsun kapıdan imza atma olayı falan filan fasa fiso öyle birşey yok hikaye, daha burda cezaevi nedir bilmiyorlar muhabbet olsun diye yazıyorlar, zor bela çıktım ailem avukat defalarca adliyeye gitti belkide gitmeselerdi daha yatacaktım benle aynı gün girip hala içerde olan birkaç kişi şuan duruyor çıkamadı, ben tek dosya olmama rağmen zor çıktım iş yaptırdılar sabah ve öğlen bahçe işleri,taş toprak taşıma,malzeme taşıma herkese herşeyi yaptırdılar gardiyanlar sıkıntılı hemen ufacık şeyinde tutanak tutmaya kalkıyorlar zor bela çıktım koğuşlarda televizyon bile yoktu kantinden radyo aldık parayla,eşya getirdim almadılar içeri üstümüzde ki başımızdakilerle yattık battaniyeler leş gibi,birtek biraz iyi yanı yemekler fena değildi ama azdı sabah kahvaltısı için akşamdan sadece birtane haşlanmış yumurta veriyorlar koğuşa götürüyorsun sabah onu yiyorsun girdi çıktı mirdi çıktı yok sen sesini çıkarmassan uğraşmassan dışarda kovalayanın yoksa helede dosyan birden fazlaysa çıkman zor, iki hafta kalan çok kişi vardı durum böyle
-