İnfaz - Yatar ve Denetimli Serbestlik Hesaplama Programı - 20 Nisan 2020 Güncellemesi Hk.
Re: İnfaz - Yatar ve Denetimli Serbestlik Hesaplama Programı - 20 Nisan 2020 Güncellemesi Hk.
Merhabalar sayın editörler şu küçük soruma cevap yazabilirseniz çok sevinirim. Uyuşturucu kullanmaktan 1yil8ay aldım ve 3 gün girdi cikti oldu. Imzalarimi ve seminerlerimi hiç aksatmadım. Maalum bu koronavirus sebebiyle son kalan 5 derse gidemedim önlem amaclı bakırköy denetim serbestlik kapalı ve 20 mayıs 'ta son dersim var, fakat durum bir af yasası oldu. Benim bu son kalan derslerim kapanır mi ? Yoksa koronadan dolayı ertelenen derslerin devamı olur mu.
Ilgi ve alakanız için teşekkür eder. Hayırlı ramazanlar dilerim.
Ilgi ve alakanız için teşekkür eder. Hayırlı ramazanlar dilerim.
Re: İnfaz - Yatar ve Denetimli Serbestlik Hesaplama Programı - 20 Nisan 2020 Güncellemesi Hk.
Sen hatalı girmişindir yoksa sistem çalışıyor hata yok
Bir bilene sor...
Bağımlılığı bırakın! Damarlarınızdaki asil Türk kanını kirletmeyin...
- IŞIKDEMİR
- Editör
- Meslek: İcra ve İflas Hukuku
İkisinin yatarını kendi oranına göre ayrı ayrı hesaplayıp 1 yıl denetimli serbestlik olarak bakacaksınız.Mesut43 yazdı: ↑26 Nis 2020 14:43 1. Defa mükerrir abi sana sormak istediğim ilk dosyam 2yıl 9 ay 10 gün 1/2 denetim 2 yıl
2. Dosya ceza 5 ay 4/3 denetim 1 yıl
Bu ikisini içtimalı olarak nasıl hesaplayacam ilk dosyam yasadan faydalanıyor ikinci dosyam ise 86/3a alt aoy üst soy
225 gün mahsubum var
Yardımcı olursan sevinirim ışık demir abi

60 BİN MAHKUMUN İZİN SÜRESİ UZATILDI
Açık cezaevlerinde olup da salgın sebebiyle izne gönderilmiş bulunan 60 bin mahkumun mayıs sonunda dolan izin süreleri 2 ay süreyle uzatılmıştır.
Açık cezaevlerinde olup da salgın sebebiyle izne gönderilmiş bulunan 60 bin mahkumun mayıs sonunda dolan izin süreleri 2 ay süreyle uzatılmıştır.
Bir bilene sor...
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz birde bu 3yıl altı cezası olup kesinleşenler ne olacak acaba uyapda hiç bişey gözükmüyor 2aydır gidip kendimizmi teslim olucaz

Çağrı kağıdı gelmesini bekleyeceksiniz, tebligat çıkmadan teslim almıyorlar bu sıralar.
Bir bilene sor...
Merhabalar,
2012 yılında hakkımda verilmiş 158/1F dosyamdan 2 yıl 6 ay hapis cezam var. Ben Yurtdışında yaşıyorum ve işim evim herşeyim burada 8 yıldır da ülkeme dönemiyorum. Şimdi çıkıp gelsem hakkımda nasıl işlem yapılır ve bana nasıl denetimlilik verebilirler, çünkü yurtdışında yaşıyorum ve işim mesleğim herşeyim burada. Benim durumumda olanlar yada bu süreçten geçenler bana yardımcı olabilir mi ?
Teşekkürler
- IŞIKDEMİR
- Editör
- Meslek: İcra ve İflas Hukuku
ilkveson yazdı: ↑05 Haz 2020 14:53Merhabalar,
2012 yılında hakkımda verilmiş 158/1F dosyamdan 2 yıl 6 ay hapis cezam var. Ben Yurtdışında yaşıyorum ve işim evim herşeyim burada 8 yıldır da ülkeme dönemiyorum. Şimdi çıkıp gelsem hakkımda nasıl işlem yapılır ve bana nasıl denetimlilik verebilirler, çünkü yurtdışında yaşıyorum ve işim mesleğim herşeyim burada. Benim durumumda olanlar yada bu süreçten geçenler bana yardımcı olabilir mi ?
Teşekkürler
Denetim süresi bitene kadar Türkiye'de kalacaksınız.