Bu soruya cevap bulabildinizmi ne yaptınız aynı durumdayimAdare yazdı: ↑27 Nis 2020 15:35 Basit cinsel suclarda ornegin 102/1 ceza 3 yildan az olduğunda yeni yasaya gore kapalı cezaevine gitmeden acik cezaevine, oradan covit izni ile eve mi gönderiliyor
yani kisacasi ; ornegin cezasi 2 yil 1 ay suc basit cinsel suc olan cezaevine girmeden 30 mayisa kadar izinli midir . ona gore tebligati beklemeden infaza başvuracağız. Teşekkürler.
Yeni İnfaz Yasası Değişikliği - İnfaz - Yatar ve Denetimli Serbestlik Hesaplama Programı Nisan 2020 Güncellemesi Hk.
-
- Yeni Üye
Re: Yeni İnfaz Yasası Değişikliği - İnfaz - Yatar ve Denetimli Serbestlik Hesaplama Programı Nisan 2020 Güncellemesi Hk.
-
- Site Üyesi
Re: Yeni İnfaz Yasası Değişikliği - İnfaz - Yatar ve Denetimli Serbestlik Hesaplama Programı Nisan 2020 Güncellemesi Hk.
Merhaba iyi günler Benim daha önceki dosyam İçin cezaevinde kaldım koşullu salıverilmeyide bitirdim denetimlide ve bihakkım tarihim olan 02-07-2021 infazım bitecektir fakat Bir olaya karıştım suç tarihi 24.10.2019 02.02.2021 dün de ceza aldım ve istinafa gidecek sanırım infazım bitmiş olur burada suç tarihi mi yoksa onaylanma mı tarihi mi infazım yanar mı çok teşekkürler
-
- Site Üyesi
-
- Site Üyesi
2. Kez tekerrür alkollü araç kullanma 6 ay 20 gün cezam var suç tarihi 30.03.2020 den önce yatarım ne kadar Allah rızası için 1 kişi cevap versin.
-
- Site Üyesi
Efendim kolay gelsin verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler sorum benim 3yıl 4 ay 2011 yılından bi cezam var bu hesaplama programında ceza üç yıldan az olduğu için direk denetimli serbestlikten yararlanır diyor şimdi benim cezam 3 yıldan az mı çok mu birde bu ceza için kapalıdan mı girdi çıktı yapılır açıkdan mı teşekkürler şimdiden
- Birbilen
- Moderatör
- Meslek: Emekli Hukuk Adamı
Suç tarihi itibariyle kararda ikinci kez mükerrir olacağın belirtilmemişse 1/2 sini kapalıda yatarsın diye biliyorum ama emin de değilim infaz bürosuna git sor.Sosyalmakarna yazdı: ↑21 May 2021 17:37 2. Kez tekerrür alkollü araç kullanma 6 ay 20 gün cezam var suç tarihi 30.03.2020 den önce yatarım ne kadar Allah rızası için 1 kişi cevap versin.
Bir bilene sor...
Bağımlılığı bırakın! Damarlarınızdaki asil Türk kanını kirletmeyin...
Korona çok fena bir hastalık, sakın hafife almayın, aşınızı olup kurallara uyun!
Korona çok fena bir hastalık, sakın hafife almayın, aşınızı olup kurallara uyun!
- Birbilen
- Moderatör
Ceza 3 yıldan fazla olduğundan kapalıya alırlar ilk, bir ay kapalıda kaldıktan sonra açığa geçer ve denetimli serbest kalır.Azraesra yazdı: ↑21 May 2021 20:00 Efendim kolay gelsin verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler sorum benim 3yıl 4 ay 2011 yılından bi cezam var bu hesaplama programında ceza üç yıldan az olduğu için direk denetimli serbestlikten yararlanır diyor şimdi benim cezam 3 yıldan az mı çok mu birde bu ceza için kapalıdan mı girdi çıktı yapılır açıkdan mı teşekkürler şimdiden
Bir bilene sor...
-
- Site Üyesi
Geçici 6. Maddeden faydalanamıyor muyum? Kanun maddesinde 3 yıllık denetimden kapalı cezaevinde olanlarda faydalanır diyor. Bir bilginiz var mı?Birbilen yazdı: ↑22 May 2021 00:59Suç tarihi itibariyle kararda ikinci kez mükerrir olacağın belirtilmemişse 1/2 sini kapalıda yatarsın diye biliyorum ama emin de değilim infaz bürosuna git sor.Sosyalmakarna yazdı: ↑21 May 2021 17:37 2. Kez tekerrür alkollü araç kullanma 6 ay 20 gün cezam var suç tarihi 30.03.2020 den önce yatarım ne kadar Allah rızası için 1 kişi cevap versin.
- Birbilen
- Moderatör
Evet haklısın sen de faydalanırsın ve girdi çıktı yaparsınSosyalmakarna yazdı: ↑22 May 2021 09:32Geçici 6. Maddeden faydalanamıyor muyum? Kanun maddesinde 3 yıllık denetimden kapalı cezaevinde olanlarda faydalanır diyor. Bir bilginiz var mı?Birbilen yazdı: ↑22 May 2021 00:59Suç tarihi itibariyle kararda ikinci kez mükerrir olacağın belirtilmemişse 1/2 sini kapalıda yatarsın diye biliyorum ama emin de değilim infaz bürosuna git sor.Sosyalmakarna yazdı: ↑21 May 2021 17:37 2. Kez tekerrür alkollü araç kullanma 6 ay 20 gün cezam var suç tarihi 30.03.2020 den önce yatarım ne kadar Allah rızası için 1 kişi cevap versin.
Bir bilene sor...
-
- Site Üyesi
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinBirbilen yazdı: ↑22 May 2021 09:47Evet haklısın sen de faydalanırsın ve girdi çıktı yaparsınSosyalmakarna yazdı: ↑22 May 2021 09:32Geçici 6. Maddeden faydalanamıyor muyum? Kanun maddesinde 3 yıllık denetimden kapalı cezaevinde olanlarda faydalanır diyor. Bir bilginiz var mı?