Yeni İnfaz Yasası Değişikliği - İnfaz - Yatar ve Denetimli Serbestlik Hesaplama Programı Nisan 2020 Güncellemesi Hk.
-
- Site Üyesi
Re: Yeni İnfaz Yasası Değişikliği - İnfaz - Yatar ve Denetimli Serbestlik Hesaplama Programı Nisan 2020 Güncellemesi Hk.
Merhaba eşimin 2008den uyuşturucu dosyası vardı onu yattı bitti koşullu salıvermeden çıkmıştı. Koşullu salıverme süresinin bi hakkın tahliye tarihine 6ay kala alkollü trafik kazası yaptı 3ay hapis cezası aldı, lakin bu bi hakkın tahliye tarihinden kalan 6ayı yatması gerekiyor dediler. Bu yeni yasa düzenlemesine göre bu cezayı yatması gerekiyor mu ? Bu sabah yakalandı lütfen acil cevap verirseniz çok sevinirim.
-
- Site Üyesi
Re: Yeni İnfaz Yasası Değişikliği - İnfaz - Yatar ve Denetimli Serbestlik Hesaplama Programı Nisan 2020 Güncellemesi Hk.
Yeni yasaya göre kuşullu salıverme ihlali 1seferlik kaldırılıyor diye biliyorum ama işte uyuşturucuyu kapsıyor mu bu ?
-
- Yeni Üye
Merhabalar.Ben ocak 2019 da suç işledim daha sonra ceza evine girdim yaklaşık 11 ay tutuklu olarak kaldım ve daha sonra mahkeme de tahliye oldum.Cebir tehdid veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden alıkoyma ve birden fazla kişi ile silahla yağmaya teşebbüs suçlarından yargılanıyorum.Suc tarihinde yıl olarak 17 idim ama tam olarak 17 olmamıştım şuanda da 18 me girmiş bulunmaktayim.Kisacasi suça sürüklenen olarak gözüküyorum dava da.Ceza alacağımı biliyorum fakat tam ne kadar alacağım konusunda bir fikrim yok.En son yagmayaga teşebbüs 7-10yil arası diye öğrenmiştim.Fakat yeni yasadan sonra değiştimi bilmiyorum.Bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.13 gün sonra karar mahkemem var çünkü
- Birbilen
- Moderatör
- Meslek: Emekli Hukuk Adamı
Denetimli serbestlikten yararlanabilmek için Cezaevi idare ve gözlem kurulunun iyihal kararı alması gerekir. Cezaeviyle sorun yaşayan hükümlünün iyi hal kararı almasında ve böylece denetimli serbestlikten yararlanmasında sorun çıkabilir.
Bir bilene sor...
Bağımlılığı bırakın! Damarlarınızdaki asil Türk kanını kirletmeyin...
Korona çok fena bir hastalık, sakın hafife almayın, aşınızı olup kurallara uyun!
Korona çok fena bir hastalık, sakın hafife almayın, aşınızı olup kurallara uyun!
-
- Site Üyesi
Merhabalar suç tarihim 09.2015 ban verilen ceza TCK 245/1 madde gereğince suçun işleniş şekli, suç kastı yoğunluğuna göre takdiren (4 kez)3 YIL HAPİS VE 5 GÜN ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA, ben programda infaz hesaplarken bunu nasıl yapacağım bu 4 kez dediğinde 12 yıl 20 gün olarakmı giriş yapacağım burasını bir türlü çözemedim yardımcı olursanız makbule geçer saygılarımla
-
- Site Üyesi
Merhaba YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.....
Yaralama suçundan 1 dosyada 2 sene 6 ay ceza aldım aynı dosyada sikahtan 10 ay ceza aldım ve 25 ğün adli para cezası aldım. Suç tarihi 2010
Ayrıca diğer yaralama dosyasından 5 yıl ceza aldım suç tarihi 2008
İlk suçtan 8 ay mahsubum var ayrıca dosyanın birtanesinde tekerrür var toplamda be kadar yatarım bilen arkadaşlar bana yardımcı olursa cok sevinirim...
Yaralama suçundan 1 dosyada 2 sene 6 ay ceza aldım aynı dosyada sikahtan 10 ay ceza aldım ve 25 ğün adli para cezası aldım. Suç tarihi 2010
Ayrıca diğer yaralama dosyasından 5 yıl ceza aldım suç tarihi 2008
İlk suçtan 8 ay mahsubum var ayrıca dosyanın birtanesinde tekerrür var toplamda be kadar yatarım bilen arkadaşlar bana yardımcı olursa cok sevinirim...
-
- Kıdemli **** Üye
Aynı konudan 2 tane var. Diğeri 3 sayfa olanı kapatın. Karışıklığa sebebiyet veriyor.
Ayrıca bu programda birden fazla hapis cezası olduğunda nasıl yapacaz?
Bir diğer tavsiyem programın bilgisayara indirilip offline olarak da kullanılması sağlanmalı.
Ayrıca bu programda birden fazla hapis cezası olduğunda nasıl yapacaz?
Bir diğer tavsiyem programın bilgisayara indirilip offline olarak da kullanılması sağlanmalı.
Fransızca yazmıyorum. Anlamadıysan tekrar oku, aynı şeyleri bir daha sorma.
- Birbilen
- Moderatör
- Meslek: Emekli Hukuk Adamı
Dexser bey
chromeda >diğer araçlar, >sayfayı farklı kaydet dediğinizde bilgisayarına indirip internet olmadan da kullanabilirsin
Bir bilene sor...
-
- Kıdemli **** Üye
Evet teşekkürler. Fakat tek cezanın hesabı kafadan da yapılabilir. Sorun birden fazla ceza olduğunda ne yapılacak.
Fransızca yazmıyorum. Anlamadıysan tekrar oku, aynı şeyleri bir daha sorma.
-
- Site Üyesi
merhaba
3 yıl 4 ay 2018 yılındakı bır olaydan dolayı ceza aldım hakım 58 de koymus bu durumda ceza evıne gırer mıyım yoksa dırek denetımlı serbestlıge mı yonlendırırler adlıyeden? kasıtlı suclarda 3 yıl ustu 1 ay kapalı cezaevıne gırmek gerekıyormus galıba ama denetımlı serbestlık 6 yıla cıktı bu durumda ne olacak? suanda denetımlı olanlara hapse gırıp cıkarak mı ıslem yapılıyor yoksa covıd yuzunden cezaevıne gırmeden mı ıslem yapılıyor bılen var mı acaba tek dosya suanda bu
3 yıl 4 ay 2018 yılındakı bır olaydan dolayı ceza aldım hakım 58 de koymus bu durumda ceza evıne gırer mıyım yoksa dırek denetımlı serbestlıge mı yonlendırırler adlıyeden? kasıtlı suclarda 3 yıl ustu 1 ay kapalı cezaevıne gırmek gerekıyormus galıba ama denetımlı serbestlık 6 yıla cıktı bu durumda ne olacak? suanda denetımlı olanlara hapse gırıp cıkarak mı ıslem yapılıyor yoksa covıd yuzunden cezaevıne gırmeden mı ıslem yapılıyor bılen var mı acaba tek dosya suanda bu