Hagb bozuldu
-
- Site Üyesi
Hagb bozuldu
Merhabalar bi sorum olacak acil yardımcı olur musunuz
2015 yılında iftira sucundan 10 ay hükmün hagb aldım
2016 da tekrar bi suca karıştım gasb a yardımdan 5 sene sonra bu 5 sene için 17 Haziran 2021 de cezaevine girdim bir ay yatıp cıktım temmuz ayından itibaren denetim görüyorum suan 10 ay olan hagb cezamın kesinleşme sehleri eklendi ceza fişi ve sanık takip formu felan eklendi ne olacak şimdi ne kadar yatarım bilgisi olan arkadaslar acil yardımcı olur musunuz çok acil bilgilerinize ihtiyacım var
2016 da tekrar bi suca karıştım gasb a yardımdan 5 sene sonra bu 5 sene için 17 Haziran 2021 de cezaevine girdim bir ay yatıp cıktım temmuz ayından itibaren denetim görüyorum suan 10 ay olan hagb cezamın kesinleşme sehleri eklendi ceza fişi ve sanık takip formu felan eklendi ne olacak şimdi ne kadar yatarım bilgisi olan arkadaslar acil yardımcı olur musunuz çok acil bilgilerinize ihtiyacım var
-
- Site Üyesi
Re: Hagb bozuldu
@Birbilen @teoman
-
- Kıdemli *** Üye
@Admin @kararara.com
@Kemal Beyoğlu
@Kemal Beyoğlu
-
- Kıdemli *** Üye
Bu konuda bilgisi olup yardımcı olabilecek birisi var mı arkadaşlar? Biraz acil bir konu
- KediHayri
- Editör
İkisi içtima edilecek. İçtimadan sonra denetimde geçen süreler toplam cezadan düşecek. 1/2 infaz rejimi uygulanacak ve 3 yıl denetimle birlikte tekrardan girdi çıktı olacak.sbulduk yazdı: ↑15 Kas 2021 18:06 Merhabalar bi sorum olacak acil yardımcı olur musunuz
İkisinin toplamı 70 ay yapar. 1/2 ile 35 ay olur. 5 ay denetimde geçen süre düşürülür 30 ay olur.
Cezaların toplamı 5 yıl üstü olduğu için yeniden kapalı cezaevine alınırsınız 1 aya yakın süre yatıp( Kapalı cezaevleri genelde 1 ay yatırıp öyle denetime salıyorlar. Ama her kapalı cezaevinin işleyişi aynı değil belki 3 günde belki 15 gün sonra salarlar bu konu da kesin birşey diyemem) tekrardan denetime ayrılırsınız. 29 Ay denetim görürsünüz.
-
- Site Üyesi
Ben adliyeye görüştügümde denetiminizin üzerine eklenecek dediler ama kurtarıyor tekrardan girmeyeceksiniz dediler tekrar mı girecegim yani ben cezaevine 
- KediHayri
- Editör
Zaten kurtarıyor. Ceza yatılmayacak arkadaşlar onu demiştir. Ama yeni bir ceza geldiği için onunda infazına başlanması adına iki cezayı içtima edip tekrar girdi çıktı olacak.
-
- Site Üyesi
İlkinde bir ay yatmıstım bunun içinde mi 1 ay yatarım peki
-
- Site Üyesi
Cezaevine girmeyeceksin denmişti bana sizin böyle demeniz korkuttu beni umarım dediginiz gibi olmaz
- KediHayri
- Editör
Cezaevinden cezaevine değişiyor. Toplam ceza 3 yıl üstü olduğu için kesinlikle kapalıya alınacağınızı biliyorum. Ama ne kadar sürede tekrar denetime salınacağınızı bilmiyorum. İçtima süresi biraz uzun olabiliyor. Bu süre ortalama olarak 3 günde sürebilir 15 günde 30 günde. Ama içinizi ferahlatayım ; eğer girdi çıktı yapmak için girdiğiniz cezaevinde bir disiplin cezası almazsanız bu ekstrem bi olaydır , en geç en geç 30 gün sonra kesinlikle denetime salarlar. En uzun tarih budur. Ha Allah korusun girdi çıktı için girdiğiniz ve kısa bir süre sonra denetime ayrılacağınız bir cezada eğer disiplin cezası da alırsanız idareden denetimden faydalanma hakkınız olsa dahi yönetmelikte olan karşılığı neyse o kadar süre salmazlar denetime.
-